شکر= سم سفید


عضو شوید



:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وبلاگ خوشه چین خوش اومدین امیدوارم که از مطالبش خوشتون بیاد اینجا میتونین هوشتون رو بررسی کنید خودتون رو روانکاوی کنید خودتون رو زیبا تر کنید اهنگ music گوش کنید چت chat کنید نظرتون رو بگید و......

نظر شما درباره مطالب ...؟


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار مطالب

:: کل مطالب : 82
:: کل نظرات : 53

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 14
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 176
:: بازدید ماه : 900
:: بازدید سال : 2599
:: بازدید کلی : 32661

RSS

Powered By
loxblog.Com

downlod * screen saver * wallpaper * pictur * mobile عکس ، عجایب ، تستها ، روانشناسی ، حکایت

شکر= سم سفید
ساعت 12:58 | بازدید : 841 | نوشته ‌شده به دست منا | ( نظرات )


ماده کریستالی سفید رنگی که بعنوان شکر می شناسیم، یک ماده مصنوعی و فرآیند شده است که اغلب از نیشکر یا چغندر قند بدست می آید. قند موجود در نیشکر و چغندر قند بعد از جداسازی تمام املاح، ویتامین ها، پروتئین، آنزیم و سایر مواد مغذی مفید، در کارخانه تصفیه شده و به ساکاروز خالص تبدیل می شود.

چیزی که بعد از فرآیند باقی می ماند، ماده مصنوعی غلیظ شده ای است که استفاده از آن نه تنها چندان فایده ای برای بدن انسان ندارد بلکه مضراتی هم دارد که در ذیل خواهید خواند:

1.       شکر سیستم ایمنی بدن را از کار می اندازد. پس از هر بار مصرف محصولات شکردار گلبولهای سفید بدن (نوتروفیل ها) از کار می افتند و تا ۲ الی ۵ ساعت بدن کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ویروس یا باکتری خواهد بود. طبق تحقیقات پس از هر بار خوردن چیزی شیرین، سیستم ایمنی بدن تا ۷۵٪ کارایی خود را از دست می دهد و این دقیقا بهترین زمان برای فعال شدن میکروب ها و ویروس ها است!

2.       شکر تعادل مواد معدنی بدن را بر هم می ریزد. چون شکر ماده ای است فاقد ویتامین، فاقد مواد معدنی و فاقد فیبر. شکر ماده ای زائد است که بدن انسان قادر به هضم و جذب آن نیست از اینرو برای اینکه ساختار ملکولی شکر شکسته شود بدن مجبور است از مواد معدنی محلول در بدن مصرف کند تا بتواند شکر را هضم کند. در نتیجه تعادل عناصر معدنی مثل کلسیم، منیزیوم و پتاسیم و سدیم و... بر هم می ریزد!

3.       بر خلاف تصور همگان این شکر است که کلسترول بد خون LDL را به شدت بالا می برد و کلسترول خوب را پایین می آورد و در کل سبب بالا رفتن کلسترول می شود. این روغن حیوانی نیست که کلسترول را بالا می برد!

4.       شکر سبب ترشح بیش از اندازه هورمون آدرنالین در بدن می شود. احساس اضطراب بیش از اندازه، آشفتگی و بد خلقی از نتایج آن هستند!

5.       شکر سبب بی حوصلگی است و کسانی که شکر مصرف می کنند به هیچ عنوان میلی به ورزش کردن و فعالیت های بدنی ندارند!

6.       تقریباً 95 درصد افراد با درجات مختلفی به مصرف شکر معتاد هستند!

7.       از روزی که نوزاد متولد می شود و در غذای تکمیلی او شکر می ریزیم، اثرات مضر آن بر جسم نوزاد شروع می شود!

8.       شکر در کودکان سبب کاهش هوش و پایین آمدن نمره های درسی است!

9.       بر خلاف آنچه پزشکان به شما می گویند خوردن چیزهای چرب تری گلیسیرید را بالا نمی برد بلکه این خوردن شکر است که تری گلیسیرید را بالا می برد!

10.   شکر باعث ضعف سیستم دفاعی بدن در برابر کلیه بیماری ها می گردد!

11.   شکر به کلیه ها آسیب می زند. عامل اصلی ایجاد سنگ کلیه مصرف شکر است!

12.   عامل اصلی سنگ مثانه مصرف شکر است!

13.   شکر مقدار عناصر کروم و مس بدن را کاهش می دهد!

14.   شکر در جذب شدن کلسیم و منیزیوم اختلال ایجاد می کند. یعنی اگر لیوان شیر خود را با کیک یا شکلات میل می کنید هیچ کلسیمی در استخوان های شما ذخیره نخواهد شد!

15.   شکر عامل اصلی سرطان از جمله سرطان های سینه و پروستات و کلون و رکتوم است!

16.   شکر مقدار گلوکز خون را بی جهت افزایش می دهد!

17.   شکر باعث ضعیف شدن بینایی است!

18.   شکر باعث باریک شدن رگهای خونی و در نهایت سکته می شود!

19.   شکر باعث ترش کردن معده است و برخلاف تصور عامه که وقتی ترش می کنند چیزی شیرین می خورند تا آن را رفع کند!

20.   شکر ریسک مبتلا شدن به بیماریهای قلبی را زیاد می کند!

21.   پیر شدن زود هنگام بدن (سفید شدن موها و چین و چروک پوست) به دلیل مصرف خوراکی های شیرین است نه مصرف گوشت و پروتئین!

22.   شکر سرعت اعتیاد به الکل و میل به اعتیاد به مواد مخدر را زیاد می کند!

23.   شکر تنها عامل پوسیده شدن دندان هاست یعنی اگر شکر مصرف نشود کسی به دندانپزشک نیاز نخواهد داشت!

24.   شکر عامل اصلی چاق شدن است!

25.   شکر عامل آرتروز مفاصل است و کسانی که آرتروز دارند و مواد شیرین زیاد می خورند روز به روز بدتر می شوند!

26.   یکی از عوامل اصلی بیماری آسم مصرف شکر است!

27.   شکر باعث آپاندیسیت می شود!

28.   شکر آب بذاق دهان را اسیدی می کند که برای دندان ها ضرر دارد!

29.   شکر میزان ترشح هورمون رشد را کم می کند. جوانان کوتاه قد نتیجه مصرف شکر هستند!

30.   شکر عامل اصلی بالا رفتن فشار خون است!

31.   شکر ساختار پروتئین ها را به هم می ریزد در نتیجه بدن قادر به جذب آنها نخواهد بود!

32.   آلرژی به غذاهای گوناگون نتیجه مصرف شکر است!

33.   ایجاد اگزما در کودکان از عواقب مصرف شکر است!

34.   آب مروارید بر اثر مصرف شکر به وجود می آید!

35.   بزرگترین خطر مصرف شکر این است که ساختمان DNA را می شکند و آن را تغییر می دهد که در نتیجه سلولها سرطانی می شوند!

36.   شکر سبب تولید رادیکال های آزاد در خون و افزایش ریسک سرطان است!

37.   شکر فعالیت هورمون ها را برهم میزند!

38.   مصرف شکر انعطاف پذیری ماهیچه ها و اندام بدن را کم می کند بطوریکه با کوچکترین حرکت ورزشی عضلات منقبض می شوند و درد می گیرند!

39.   شکر سبب افزایش تقسیم سلول های کبد و سرطان کبد می شود!

40.   شکر مقدار چربی کبد را زیاد می کند!

41.   شکر اندازه کلیه ها را بزرگ می کند!

42.   اختلال در کار پانکراس از اثرات شکر است!

43.   عامل یبوست و خشکی روده شکر است!

44.   شکر ریسک بسته شدن رگ های خونی را زیاد می کند!

45.   سردردهای بی موقع و بی دلیل و میگرن بر اثر مصرف چیزهای شیرین است!

46.   شکر امواج مغزی دلتا، آلفا و تتا را زیاد می کند که در نتیجه این افزایش قدرت تمرکز و تصمیم گیری در انسان از بین می رود!

47.   عامل اصلی افسردگی شکر است. مردم عامی تصور می کنند با خوردن چیزی شیرین روحیه شان شاد خواهد شد در حالیکه کاملا بر عکس است. شادی حاصل از خوردن شیرینی به خاطر اعتیادی است که به آن دارید و با خوردن آن آرامش می یابید اما در روحیه و امواج مغزی شما اثر متضاد دارد!

48.   وحشتناکترین بیماری قرن یعنی آلزایمر که با حواس پرتی های کوچک شروع می شود بر اثر مصرف شکر بوجود می آید. این به آن معناست که تا ۲۵ سال دیگر نیمی از جمعیت میانسال کره زمین آلزایمر خواهند داشت و مرگ زجر آوری در انتظارشان است!

49.   شکر عامل اصلی پوکی استخوان است. چگونه؟ شکر ماده ای زائد است که فاقد هر گونه ویتامین یا مواد معدنی است و بدن قادر به هضم و جذب آن نیست. از این رو سلولها مجبور هستند برای شکستن ملکول های شکر از املاح کلسیم و منیزیوم ذخیره در استخوانها استفاده کنند. هر چه بیشتر چیزهای شیرین مصرف شود کلسیم بیشتری از استخوان ها خارج شده و در فرایند هضم شکر مصرف می شود. در نهایت استخوانها بعد از چند سال پوک می شوند. دلیل اصلی خرابی دندان ها نیز همین است. کلسیم از دندانها استخراج شده و دندان به مرور پوسیده و خراب می شود. مصرف شیر در این هنگام سودی ندارد مخصوصا اگر همراه کیک و شیرینی باشد!

 




:: موضوعات مرتبط: شکر= سم سفید , ,
:: برچسب‌ها: شکر= سم سفید , خوشه چین ,
|
امتیاز مطلب : 219
|
تعداد امتیازدهندگان : 57
|
مجموع امتیاز : 57
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید

[Comment_Gavator]
یاسمن در تاریخ : 1390/8/6/5 - - گفته است :
[Comment_Content]


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: